לפולי קפה:
כדי ליישר קו עם ההכנה שלך ולמניעת כשלים בהכנה, אני ממליץ לעבור על המאמר הכשלים בהכנה
* במידה וצריכת הקפה שלכם נמוכה (לא מסיימים חצי קילו בשבועיים) , הקפידו על ההוראות אך מול המקפיא ולא מול המקרר.
הכנסת הקפה למקפיא רק לאחר 14 יום מהקלייה באחסון בטמפ' חדר או מקרר כדי שרמת הפחמן הדו חמצני בקפה תתאזן.
המקפיא מאט מאוד את התפתחות הקפה ומאפשר לכם לשמר את הקפה למספר חודשים.
לאחר הוצאה מהמקפיא ניתן להחזיר למקפיא או פשוט לשים במקרר ולהמשיך לצרוך קפה כרגיל. במידה וצריכת הקפה נמוכה, ניתן להחזיר למקפיא, רק לוודא שהשקית סגורה היטב (אפילו לאטום בעוד שקית).
למה חשובות הוראות אלה?
ידעתי שתשאלו:
ככל שטמפ' הפולים תהיה נמוכה יותר כך לחץ הפחמן הדו חמצני שבתוכם יהיה קטן יותר ולכן רמת ההזעה (שמני הקפה על הפולים) תהיה נמוכה יותר מה שישאיר את הטעם בקפה לאורך זמן רב יותר .
בברכה גלעד