דרך עיניים של בריסטה – הכנת קפה לאטה בקלות

20/04/2014
פורסם ב: סרטונים

אם תהיתם איך נוצרות השכבות כאשר מכינים לך לאטה בבית הקפה, אז בסרטון המצורף, יש את טריק הכפית.

בעיקרון כדי שיווצרו שכבות והקפה לא יתערבב, יש למזוג מאוד לאט או כמו שתראו בסרטון, להשתמש בכפית.

כמו שתראו בסרטון, פה השיטה היא קודם להקציף ורק אז להכין את האספרסו, דווקא פה חשוב שהקצף יתגבש למעלה והמזיגה תהיה עליו איטית ככל האפשר. 

זמן טוב להרשים את החברים .

מומלץ לראות ב HD
תהנו.


חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?


או
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה


או

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות