נא לבקש טחינה בהערות למוכר בדף התשלום במידה ויש צורך
קפה שחור טחון הינו היחיד שנשלח טחון כברירת מחדל
המשך סגר קל ומלא קפה

הוראות אחסנת קפה נכונות

15/10/2014
פורסם ב: הכל

קודם כל ולפני הכל ,קפה שנטחן מראש למקינטה שחור וכו, אין צורך לחכות שיתבגר. 

עדיף להתחיל להשתמש בקפה 8-10 ימים מתאריך הקלייה.

לאחר קבלת הקפה יש להכניס את שקיות הקפה למקרר .

גם את השקית המיועדת לצריכה ראשונה,לזמן ההתבגרות המומלץ (בין  10-12 יום מתאריך הקלייה)

לאחר פתיחת השקית, יש לשים מעט מעבר לכמות המדויקת להכנת הקפה (בעיקר כיוון שאת הפולים האחרונים נוטה המטחנה לטחון יותר גס).

 לאחר הכנת הקפה, מומלץ להחזירם לשקית.

יש לסגור את השקית ולהחזירה למקרר.

*   במידה וצריכת הקפה שלכם נמוכה (לא מסיימים חצי קילו בשבועיים) , הקפידו על ההוראות אך מול המקפיא ולא מול המקרר.
הכנסת הקפה למקפיא רק לאחר 14 יום מהקלייה באחסון בטמפ’ חדר או מקרר כדי שרמת הפחמן הדו חמצני בקפה תתאזן

למה חשובות הוראות אלה?

ידעתי שתשאלו:

ככל שטמפ’ הפולים תהיה נמוכה יותר כך לחץ הפחמן הדו חמצני שבתוכם יהיה קטן יותר ולכן רמת ההזעה (שמני הקפה על הפולים) תהיה נמוכה יותר מה שישאיר את הטעם בקפה לאורך זמן רב יותר .

בברכה גלעד 

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?


או
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה


או

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות