סוף נובמבר יגיע בלאק פריידי
ואיתו עיכובי המשלוחים
אנא הכינו מלאי (אני לא עושה מבצעים :-) מקסימום תקבלו חיבוק באהבה.

הוראות אחסנת קפה נכונות

15/10/2014
פורסם ב: הכל

 לאחר קבלת הקפה יש להכניס את שקיות הקפה למקרר,

גם את השקית המיועדת לצריכה ראשונה,לזמן ההתבגרות המומלץ (בין  10-12 יום מתאריך הקלייה)

לאחר פתיחת השקית, יש לשים מעט מעבר לכמות המדויקת להכנת הקפה (בעיקר כיוון שאת הפולים האחרונים נוטה המטחנה לטחון יותר גס).

 לאחר הכנת הקפה, מומלץ להחזירם לשקית.

יש לסגור את השקית ולנקזה מאוויר (פשוט סגרו את הזיפלוק ולחצו על השקית בעדינות).

לאחר ניקוז האוויר יש להחזיר את השקית למקרר.

*   במידה וצריכת הקפה שלכם נמוכה (לא מסיימים חצי קילו בשבועיים) , הקפידו על ההוראות אך מול המקפיא ולא מול המקרר.

למה חשובות הוראות אלה?

ידעתי שתשאלו:

ככל שטמפ’ הפולים תהיה נמוכה יותר כך לחץ הפחמן הדו חמצני שבתוכם יהיה קטן יותר ולכן רמת ההזעה (שמני הקפה על הפולים) תהיה נמוכה יותר מה שישאיר את הטעם בקפה לאורך זמן רב יותר .

בברכה גלעד 

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?


או
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה


או

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות