דרך עיניים של בריסטה – הכנת אספרסו בגדלי מנות שונות בעזרת האספרסו דוזר 2.0

09/05/2014
פורסם ב: סרטונים

הדוזר החדש 2019 – מעץ צפצפה

נא לבקש לצרף דוזר לחבילה במייל אל gilad@negro.co.il

או בהערות למוכר בדף התשלום

ניתן לקרוא במאמר זה  על השימושים השונים שיש לכרטיס.

בסרטון אני מכין 2 שוטים של אספרסו.

אחד בטחינה גסה עם יותר קפה ושניים עם מעט קפה בטחינה דקה.

שניהם בזרימה מעולה אך בטעם סופי שונה.

טחינה דקה יכולה להביא לטעמים שרופים יותר ופחות גוף לעומת גוף מלא יותא וטעם יותר קליל של מנה גדולה בטחינה גסה יותר.

זו השליטה שיש למשתמש הביתי על  טעם האספרסו שלו ולכן חשוב לו לדעת זאת.

טעם שרוף, לרוב יבוא מהכנת אספרסו במנה קטנה וטחינה דקה.

הסרטון בא להראות את אחד השימושים שבהם ניתן להשתמש באספרסו דוזר 2.0.

ליצירת אותו ניסוי ללא הכרטיס, יש להשתמש במשקל, מה שמסרבל את התהליך מאוד.

מומלץ לראות ב HD

תהנו

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat
ווטסאפ
התחברות לחשבון באמצעות
התחברות באמצעות מספר טלפון
התחברות באמצעות דוא״ל וסיסמה

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות