דרך עיניים של בריסטה – הכנת אספרסו בגדלי מנות שונות בעזרת האספרסו דוזר 2.0

09/05/2014
פורסם ב: סרטונים

נא לבקש לצרף דוזר לחבילה במייל אל gilad@negro.co.il

ניתן לקרוא במאמר זה  על השימושים השונים שיש לכרטיס.

בסרטון אני מכין 2 שוטים של אספרסו.

אחד בטחינה גסה עם יותר קפה ושניים עם מעט קפה בטחינה דקה.

שניהם בזרימה מעולה אך בטעם סופי שונה.

טחינה דקה יכולה להביא לטעמים שרופים יותר ופחות גוף לעומת גוף מלא יותא וטעם יותר קליל של מנה גדולה בטחינה גסה יותר.

זו השליטה שיש למשתמש הביתי על  טעם האספרסו שלו ולכן חשוב לו לדעת זאת.

טעם שרוף, לרוב יבוא מהכנת אספרסו במנה קטנה וטחינה דקה.

הסרטון בא להראות את אחד השימושים שבהם ניתן להשתמש באספרסו דוזר 2.0.

ליצירת אותו ניסוי ללא הכרטיס, יש להשתמש במשקל, מה שמסרבל את התהליך מאוד.

מומלץ לראות ב HD

תהנו

חזרה לכתבות
עוד כתבות

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?


או
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה


או

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות