נא לבקש לצרף דוזר לחבילה במייל אל gilad@negro.co.il
או בהערות למוכר בדף התשלום
ניתן לקרוא במאמר זה על השימושים השונים שיש לכרטיס.
בסרטון אני מכין 2 שוטים של אספרסו.
אחד בטחינה גסה עם יותר קפה ושניים עם מעט קפה בטחינה דקה.
שניהם בזרימה מעולה אך בטעם סופי שונה.
טחינה דקה יכולה להביא לטעמים שרופים יותר ופחות גוף לעומת גוף מלא יותא וטעם יותר קליל של מנה גדולה בטחינה גסה יותר.
זו השליטה שיש למשתמש הביתי על טעם האספרסו שלו ולכן חשוב לו לדעת זאת.
טעם שרוף, לרוב יבוא מהכנת אספרסו במנה קטנה וטחינה דקה.
הסרטון בא להראות את אחד השימושים שבהם ניתן להשתמש באספרסו דוזר 2.0.
ליצירת אותו ניסוי ללא הכרטיס, יש להשתמש במשקל, מה שמסרבל את התהליך מאוד.
מומלץ לראות ב HD
תהנו