הפוך שקדים

03/02/2013
פורסם ב: מתכונים

רוזטה זה רכז שקדים עם סוכר, משקה מאוד מרענן גם עם קרח ונענע.

פה אני מוסיף אותו להפוך של הבוקר לטעם שקדי מתקתק.

בעיקרון, הרעיון להוסיף תוסף שהוא יחסית טבעי , אתם יכולים לקחת בסיס טבעי אחר שאותו אתם יכולים לפתח לכיוון הטעם האישי שלכם. 

 

  

 

 הרעיון פשוט:

מכינים אספרסו בכוס הפוך, פה השתמשתי בקפה הלוחם מסומטרה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 מוסיפים 2 פקקים של רוזטה (רכז שקדים ), להוסיף לפי הטעם (אין צורך להוסיף סוכר)

 

חלב מוקצף כמובן

 

וזהו 🙂   זה מוכן.

קפה הפוך שקדים להתחלת יום מתוק ומעולה.

המחמירים מוסיפים שקדים קצוצים וקלויים מלמעלה.

תהנו ויום מצוין

 

גלעד שמחי

מומחה לקליית קפה

לחנות הקפה

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat
ווטסאפ
התחברות לחשבון באמצעות
התחברות באמצעות מספר טלפון
התחברות באמצעות דוא״ל וסיסמה

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות