מגלים את עולם הקפה זו סדרת מאמרים קצרים וממצים על נושאים שונים בעולם הקפה עם טיפים שיעזרו לכם להבין את העולם הנפלא הזה.
בחרתי להתחיל את סדרת המאמרים הקצרים שלי במושג שלא מוכר לכל אחד, וגם לאלו שהוא מוכר, הוא לא מספיק מובן, ניחשתם נכון, קפה ירוק.
קפה ירוק זה הכינוי לחומר הגלם אשר נקלה והופך לקפה שאתם שותים.
ללקוח הסופי ,לא משנה באמת מהו חומר הגלם שהקולה משתמש בו, משנה לו הטעם הסופי, אך זה לא יכול להגיע לגבהים שחומר גלם איכותי יכול להגיע .
הפרמטרים בבחירת קפה ירוק:
לסיכום: כדי להגיע לתוצאות קלייה טובות יותר, הקפידו על חומר הגלם בו אתם משתמשים.
אי אפשר ליצור קפה מעולה מחומר גלם נחות, פשוט בלתי אפשרי.
כמובן שקפה ירוק זה עולם ומלואו, אך פה נתתי צוהר קטן למושג הענק הזה.
מאמרים נוספים יעלו בהמשך.
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה
חנות הקפה