תיאור כללי:
כוסיות קפה נגרו ממולאות קרם מסקרפונה ושוקלד לבן
אופן הכנה:
בצק פריך:
מאחדים בלישה ושמים במקרר ל 12 שעות (עטוף בניילון נצמד)
לאחר האפייה יש לקרר ובינתיים להכנת המילוי.
מילוי:
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לתחילת התמצקות התערובת ומניחים בצד.
ממסים את השוקולד הלבן עם החלב (בן מארי) עד לקבלת מרקם אחיד.
מקציפים את המסקרפונה למסה רכה ואחידה,מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן עד איחוד מרקמים מושלם.
בתנועת קיפול מוסיפים את הקצפת לתערובת ולבסוף מזליפים לכוסיות האפויות של הבצק הפריך.
מקשטים בנענע/פולי קפה ובעצם ככל העולה על רוחכם.
בתיאבון