נגרו קפקייקס באדיבות השף לירן חג'בי

03/03/2012
פורסם ב: מתכונים

 

תיאור כללי:

כוסיות קפה נגרו ממולאות קרם מסקרפונה ושוקלד לבן

אופן הכנה:

בצק פריך:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות חמאה
  • 3 כוסות קמח
  • 70 גרם קפה שחור טחון דק, חובה מזן ערביקה. ( מדבריות אתיופיה סידמו , צוקי גוואטמאלה וכו')

מאחדים בלישה ושמים במקרר ל 12 שעות (עטוף בניילון נצמד)

  • לאחר 12 שעות, מרדדים את הבצק על מצע קמח לעובי של 2 מ"מ בערך
  • מסדרים בקוקוטים משומנים את הבצק על דפנות הכלי.
  • אופים למשך 20 דקות על חום של 160 מעלות.

לאחר האפייה יש לקרר ובינתיים להכנת המילוי.

מילוי:

  • קופסת שמנת מתוקה 38%
  • גבינת מסקרפונה 250 גרם
  • 100 גרם סוכר
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • 50 סמ"ק חלב

מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לתחילת התמצקות התערובת ומניחים בצד.

ממסים את השוקולד הלבן עם החלב (בן מארי) עד לקבלת מרקם אחיד.

מקציפים את המסקרפונה למסה רכה ואחידה,מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן עד איחוד מרקמים מושלם.

בתנועת קיפול מוסיפים את הקצפת לתערובת ולבסוף מזליפים לכוסיות האפויות של הבצק הפריך.

מקשטים בנענע/פולי קפה ובעצם ככל העולה על רוחכם.

בתיאבון

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat
ווטסאפ
התחברות לחשבון באמצעות
התחברות באמצעות מספר טלפון
התחברות באמצעות דוא״ל וסיסמה

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות