נובמבר הסתיים
ואיתו עיכובי המשלוחים עקב עומס על חברת השליחויות
אנא גלו הבנה :-) ותקדימו הזמנות

נגרו קפקייקס באדיבות השף לירן חג’בי

03/03/2012
פורסם ב: מתכונים


תיאור כללי:

כוסיות קפה נגרו ממולאות קרם מסקרפונה ושוקלד לבן

אופן הכנה:

בצק פריך:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות חמאה
  • 3 כוסות קמח
  • 70 גרם קפה שחור טחון דק, חובה מזן ערביקה. ( מדבריות אתיופיה סידמו , צוקי גוואטמאלה וכו’)

מאחדים בלישה ושמים במקרר ל 12 שעות (עטוף בניילון נצמד)

  • לאחר 12 שעות, מרדדים את הבצק על מצע קמח לעובי של 2 מ”מ בערך
  • מסדרים בקוקוטים משומנים את הבצק על דפנות הכלי.
  • אופים למשך 20 דקות על חום של 160 מעלות.

לאחר האפייה יש לקרר ובינתיים להכנת המילוי.

מילוי:

  • קופסת שמנת מתוקה 38%
  • גבינת מסקרפונה 250 גרם
  • 100 גרם סוכר
  • 250 גרם שוקולד לבן
  • 50 סמ”ק חלב

מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לתחילת התמצקות התערובת ומניחים בצד.

ממסים את השוקולד הלבן עם החלב (בן מארי) עד לקבלת מרקם אחיד.

מקציפים את המסקרפונה למסה רכה ואחידה,מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן עד איחוד מרקמים מושלם.

בתנועת קיפול מוסיפים את הקצפת לתערובת ולבסוף מזליפים לכוסיות האפויות של הבצק הפריך.

מקשטים בנענע/פולי קפה ובעצם ככל העולה על רוחכם.

בתיאבון

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?


או
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום
לא נפרסם בשמך כלום, רק נחסוך לך זמן רישום

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה


או

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות