מדד מעולה להבין אם הקפה שאתם משתמשים בו ישן ( חסר כמות מספקת של פחמן דו חמצני) או אם חיממתם את המכונה כמו שצריך.
נ.ב אני עשיתי את הדגמה על ידי שימוש בשאריות קפה שנטחנו כבר אתמול בערבוב עם קפה טרי (ככה לא יוצא אצלי בנורמל כמובן 🙂
* היירגשף יחליף את השוקולד שנגמר ויחזור. כשאדע מתי בוודאות אפרסםםםם
* בית הקלייה עבר מאור עקיבא, אין איסופים משם יותר
* איטליה יחזור, אעדכן מתי כשאדע ,מחכים למשלוח של הקפה
* שימו לב, עדכנו את רשימת היישובים, שימו לב שלא השתנתה העיר שלכם לאבו ג'וועד
*
הזן מספר טלפון
הזן את הקוד שקיבלת
אימייל כתובת אימייל שגויה
סיסמה הסתר סיסמה שגויה
הצטרף למועדון
שכחת סיסמה?
זכור אותי
Full name Error
אימייל
היכנס באמצעות פייסבוק היכנס באמצעות גוגל
כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה
אימייל Error message here!
חזרה להתחברות