מה קולה חבריםםםםםםםםםםםםם
אז מה היה לנו.
לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בלקוחות שרכשו מכונה חדשה וכיוון שלחץ החליטה שהם היו מקבלים היה גבוה (מעל 9 באר), הומלץ להם לטחון יותר גס כדי ששעון לחץ החליטה יראה 9 באר
אז ככה:
הדבר היחיד שקובע את לחץ החליטה הוא הOPV
אוסיף ואומר שישנם מכונות מקצועיות שאני משער שניתן לכוון את לחץ החליטה ישירות מהמשאבה, אני לא מכיר וזה פחות נפוץ אצל לקוחות פרטיים.
אני מתייחס בסרטון רק בהשוואה של מכונות ללא OPV שלא ניתן לכוון את לחץ החליטה לבין מכונות עם OPV
אם ישנן מכונות שניתן לכוון בעזרת המשאבה הרציפה שיש להם (משאבות שבאות כאשר יש חיבור ישיר)
אז תכוונו דרכן כדי להגיע ללחץ החליטה הראוי של 9 באר.
מדגיש ואומר שגם עם לחץ חליטה גבוה יותר ניתן להוציא קפה טוב וגם עם נמוך יותר אבל אני שנים עבדתי עם לחץ של 9 באר על אף שעשיתי ניסויים עם לחץ גבוה ונמוך יותר, לא ראיתי שזה שווה את ההתעסקות מבחינת הטעם שהתקבל.
בכל מקרה ואני מדגיש ואומר, בכל מקרה, לא משנה איזו מכונה יש לכם, לחץ החליטה לא נשלט על ידי עובי טחינת הקפה 🙂
אז, זהו, מקווה שתהנו ושבת שלום