רוזטה זה רכז שקדים עם סוכר, משקה מאוד מרענן גם עם קרח ונענע.
פה אני מוסיף אותו להפוך של הבוקר לטעם שקדי מתקתק.
בעיקרון, הרעיון להוסיף תוסף שהוא יחסית טבעי , אתם יכולים לקחת בסיס טבעי אחר שאותו אתם יכולים לפתח לכיוון הטעם האישי שלכם.
הרעיון פשוט:
מכינים אספרסו בכוס הפוך, פה השתמשתי בקפה הלוחם מסומטרה
מוסיפים 2 פקקים של רוזטה (רכז שקדים ), להוסיף לפי הטעם (אין צורך להוסיף סוכר)
חלב מוקצף כמובן
וזהו 🙂 זה מוכן.
קפה הפוך שקדים להתחלת יום מתוק ומעולה.
המחמירים מוסיפים שקדים קצוצים וקלויים מלמעלה.
תהנו ויום מצוין
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה