סומטרה מנדלינג אורנג אוטנג

18/04/2013
פורסם ב: מאמרים

הגיע הזמן לשתף אתכם כל פעם קצת על הקפה שלי, יותר נכון, על חומר הגלם שלי.

עתה אני פותח עם 

הסומטרה או בשם הבמה שלו אצלי "הלוחם מסומטרה"

 

הדברים הרשומים:

ארץ המקור : אינדונזיה

ערביקה כמובן 

semi washed  – התהליך להפרדת הדובדבן מפולי הקפה

grade 1 – רמת הדירוג הגבוהה ביותר

mandheling – האזור

dp – משמע שתהליך הייבוש היה טבעי בשמש

orang utan  שמו המסחרי של הקפה הזה

קפה אינדונזי מעולה עם גוף עשיר, נקלה עמוק להוצאה מירבית של תכונותיו.

הריח שהקפה הזה מפיק הוא מאוד פירותי , מי שטעם קפה אינדונזי , לא יישכח את הטעם כל כך מהר.

בואו נלמד על חומר הגלם מהשק עצמו

 

כאשר נסתכל על הפולים  :

נראה פולים ירוקים ומלאים, טיפה שף (הקליפה המכסה את הפול) ונדע שאנו בכיוון הנכון לקפה מושלם.

שווה לנסות

קפה סומטרה בחנות הקפה 

יום מצוין

גלעד

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat
ווטסאפ
התחברות לחשבון באמצעות
התחברות באמצעות מספר טלפון
התחברות באמצעות דוא״ל וסיסמה

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות