הגיע הזמן לשתף אתכם כל פעם קצת על הקפה שלי, יותר נכון, על חומר הגלם שלי.
עתה אני פותח עם
הדברים הרשומים:
ארץ המקור : אינדונזיה
ערביקה כמובן
semi washed – התהליך להפרדת הדובדבן מפולי הקפה
grade 1 – רמת הדירוג הגבוהה ביותר
mandheling – האזור
dp – משמע שתהליך הייבוש היה טבעי בשמש
orang utan שמו המסחרי של הקפה הזה
קפה אינדונזי מעולה עם גוף עשיר, נקלה עמוק להוצאה מירבית של תכונותיו.
הריח שהקפה הזה מפיק הוא מאוד פירותי , מי שטעם קפה אינדונזי , לא יישכח את הטעם כל כך מהר.
בואו נלמד על חומר הגלם מהשק עצמו
כאשר נסתכל על הפולים :
נראה פולים ירוקים ומלאים, טיפה שף (הקליפה המכסה את הפול) ונדע שאנו בכיוון הנכון לקפה מושלם.
שווה לנסות
יום מצוין
גלעד