הוראות אחסנת קפה נכונות

15/10/2014
פורסם ב: הכל
  • שימו לב, לגבי פתיחת השקית החדשה, רשמתי למטה
  • קודם כל ולפני הכל ,קפה שנטחן מראש למקינטה שחור וכו, אין צורך לחכות שיתבגר, ניתן לצרוך מיד.

לפולי קפה:

  • מומלץ להתחיל להשתמש בקפה 10-14 ימים מתאריך הקלייה, המקפידים מתחילים אפילו 20 יום.                                                                                                                                                 
  • לאחר קבלת הקפה יש להשאיר שקית אחת בארון והשאר מומלץ לקירור. לאחר פתיחת הראשונה ניתן להכניס גם אותה למקרר (להשאיר במטחנה קפה ליום יומיים)

 

 כדי ליישר קו עם ההכנה שלך ולמניעת כשלים בהכנה, אני ממליץ לעבור על המאמר הכשלים בהכנה

*   במידה וצריכת הקפה שלכם נמוכה (לא מסיימים חצי קילו בשבועיים) , הקפידו על ההוראות אך מול המקפיא ולא מול המקרר.
הכנסת הקפה למקפיא רק לאחר 14 יום מהקלייה באחסון בטמפ' חדר או מקרר כדי שרמת הפחמן הדו חמצני בקפה תתאזן.

המקפיא מאט מאוד את התפתחות הקפה ומאפשר לכם לשמר את הקפה למספר חודשים.

לאחר הוצאה מהמקפיא ניתן להחזיר למקפיא או פשוט לשים במקרר ולהמשיך לצרוך קפה כרגיל. במידה וצריכת הקפה נמוכה, ניתן להחזיר למקפיא, רק לוודא שהשקית סגורה היטב (אפילו לאטום בעוד שקית).

למה חשובות הוראות אלה?

ידעתי שתשאלו:

ככל שטמפ' הפולים תהיה נמוכה יותר כך לחץ הפחמן הדו חמצני שבתוכם יהיה קטן יותר ולכן רמת ההזעה (שמני הקפה על הפולים) תהיה נמוכה יותר מה שישאיר את הטעם בקפה לאורך זמן רב יותר .

בברכה גלעד 

 

 

חזרה לכתבות
עוד כתבות
matat Handcrafted by Matat
ווטסאפ
התחברות לחשבון באמצעות
התחברות באמצעות מספר טלפון
התחברות באמצעות דוא״ל וסיסמה

כתובת אימייל שגויה

הסתר סיסמה שגויה

שכחת סיסמה?

הרשם וחסוך זמן ברכישות הבאות

Error

הסתר סיסמה שגויה

כדי לאפס סיסמה לאתר, כתוב את כתובת המייל שאיתה נרשמת לאתר ולחצ/י על כפתור איפוס סיסמה

Error message here!

חזרה להתחברות