קפה נוטלה
לא מסובך אך רעיון מעולה לפנק את האשה, (אני פינקתי חבר שקפץ אלי)
ניתן לקחת כל ממרח מעניין כמו חמאת בוטנים, ממרח שקדים וכו' וליישם את אותו רעיון.
אז לעניינינו:
מצרכים:
חשוב שהשוקולד יהיה לפחות בטמפרטורת החדר אחרת הוא יקרר מאוד את ההפוך.
שלב ראשון:
מחממים כוסות, שוב, כדי שהשוקולד יימס יחסית ולא יקרר את ההפוך.
פשוט שמים מים חמים בכוסות עד שהן רותחות (המצאה שלי :-))
שלב שני, כפית שוקולד לפי הטעם ולפי גודל הכוס, המינון תלוי בכם.
דרך אגב, זה שאני שם תמונה לכל שלב זה לא כדי להסביר אלא כדי לגרותתתתת
מורידים מנת אספרסו על השוקולד
מקציפים חלב לטמפרטורה גבוהה יותר מהמקובל, כיוון שאחרת הקפה יתקרר יחסית מהר, בטח בקור ששורר בחוץ ויאללה, פנק אותה.
מי שקוראת את הפוסט יכולה כמובן לפנק את בעלה 🙂
נראה טוב
השתמשתי הפעם בברזיליאן טוצ'
אבל כל קפה מתאים
לכל שאלה תמיד פה
נתראה בחנות הקפה
בברכה, גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה